Koppens status




Statusen finns längst ner i beskrivningen till respektive kopp. Den berättar om koppen kan köpas eller inte.
 
Dessa statusar finns:
- TILL SALU
- RESERVERAD
- SÅLD
- EJ I FÖRSÄLJNING

Då en kopp är "TILL SALU" är det fritt fram att antingen köpa den på direkten eller reservera den. Kontakta oss via att antingen mejla oss eller via telefon.

Då en kopp är "RESERVERAD" kan det finnas en chans att den åter blir till salu om köparen ändrar sig. Du kan då, om du vill, lägga dig i en "reserveringskö" och sedan bli kontaktad om den köpare som är före dig i kön ändrar sig. Annars så kan du själv hålla koll på statusen. Om du vill lägga dig i reserveringskön, kontakta oss antingen via mejl (skriv vilken kopp du vill reservera, ditt namn och telefonnummer) eller kontakta oss via telefon.

Då en kopp är "SÅLD" finns det ingen möjlighet att koppen återigen blir till salu.

Då en kopp är "EJ I FÖRSÄLJNING" är den undanlagd för att säljas på regionala UF-mässan som är i Umeå den 22-23 Mars. Den går inte att köpa eller reservera innan mässan. Om det är så att du vill ha den koppen får du besöka oss på mässan och köpa eller reservera den där.

Tänk på att det är först till kvarn som gäller! Om du är intresserad av en kopp, men är inte riktigt säker på om du vill köpa den, bör du reservera den. Annars är den öppen att köpa för alla!

Om du är intresserad av att köpa någon av våra koppar eller har några frågor, så är det bara att kontakta oss via att antingen kommentera på bloggen, besöka vår facebooksida,mejla uniqueufs.blogg.se eller ringa vår produktansvarige på tel: 073-0290588

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mimmie Lundin Norberg är bra på att lyssna och sammanföra allas idéer. Hon är bra på att leda en stor grupp på ett rättvist sätt. Linn Johansson är drivande och har intresset och känslan för form och design. Hon är en idéspruta som ständigt kommer med nya idéer om färger och mönster. Linnéa Forssell är organiserad, strukturerad och gillar att ha kontroll. Hon är duktig på att hålla koll på företagets tidsplaner och finansieringar. Lina Steinwall är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Hon är bra på att tydligt kunna framföra åsikter och idéer. Sandra Johansson är beslutsam och tar sina uppgifter på fullaste allvar, vilka de än är. Hon är bra på att framföra och marknadsföra idéer.
RSS 2.0