Köpinformation

I bloggen finns ingen webbshop. Den används för att ni läsare och eventuella kunder ska få information om hur ni kontaktar oss för vidare köpinformation. Vi försöker anpassa oss så mycket som möjligt efter hur kunden t.ex. vill få sin kopp transporterad och liknande vid varje specifikt köptillfälle. Det är för att kunden ska bli så nöjd som möjligt. Det finns möjlighet att bestämma träff, då vi möter kunden på plats, skicka koppen med posten, men också att vi leverar koppen personligen hem till kunden.

Bestämma träff: Det är det billigaste alternativet eftersom du varken behöver betala frakt eller emballage. Du har även möjligheten att godkänna koppen. Betalningen sker på plats och vi tar bara emot kontant (ta gärna jämna pengar om det är möjligt).

Skicka med posten: Om du väljer att skicka med posten är det du som betalar frakten och den eventuella emballage som måste köpas till. Priset på frakten varieras beroende på vikten.

Hemleverans: Tillkommer en kostnad på 50 kr oberoende på var du bor. Du måste bo i närheten av Skellefteå centrum. Vår produktansvarige har även möjlighet att göra hemleverans i  Ursviken. Vid köpsamtalet får du veta om du har möjlighet att få hemleverans eller om du bor för långt bort. Om du väljer hemleverans så bestämmer vi tillsammans med dig en tid då vi leverar. Du eller någon annan måste vara hemma och ta emot leveransen. Koppen betalas kontant vid leveransen.

Om du är intresserad av att köpa någon av våra koppar eller har några frågor, så är det bara att kontakta oss via att antingen kommentera på bloggen, besöka vår facebooksida,mejla uniqueufs.blogg.se eller ringa vår produktansvarige på tel: 073-0290588

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mimmie Lundin Norberg är bra på att lyssna och sammanföra allas idéer. Hon är bra på att leda en stor grupp på ett rättvist sätt. Linn Johansson är drivande och har intresset och känslan för form och design. Hon är en idéspruta som ständigt kommer med nya idéer om färger och mönster. Linnéa Forssell är organiserad, strukturerad och gillar att ha kontroll. Hon är duktig på att hålla koll på företagets tidsplaner och finansieringar. Lina Steinwall är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Hon är bra på att tydligt kunna framföra åsikter och idéer. Sandra Johansson är beslutsam och tar sina uppgifter på fullaste allvar, vilka de än är. Hon är bra på att framföra och marknadsföra idéer.
RSS 2.0